Wanneer het even niet gaat

“The sky looks different when you got someone you love up there

Wanneer het onverwachts overlijden van één van mijn beste vriendinnen me doet wankelen op mijn benen. Wanneer ik de tranen niet kan bedwingen. Wanneer de herinneringen door mijn hoofd blijven flitsen. Wanneer ik even niets anders kan doen dan me terugtrekken in steun en stilte.

X,
Gussie

over mij

Hoi, ik ben Gussie, genietend van de fleur van mijn leven en inwoner van de prachtige Kempen. Al 6 jaar ben ik samen met de liefde van mijn leven en nagel aan mijn doodskist. Ik hou van mijn koppige husky en mijn favoriete kleur is blauw. Ik ben een curieuzeneus die alles wil weten en vol zit met verwondering over het leven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: