Aangenaam kennismaken

Ik ben Gussie. Samen met de vader van de woelige baby in mijn buik woon ik in de prachtige Kempen waar we in mei 2022 (nu dus ongeveer!) ons zoontje verwelkomen.

Ik hou van mijn veel te koppige husky die dat laatste feit voorlopig lijkt te negeren, chocolade, kamperen, water, carnaval en
(soms) mezelf.
Mijn hobby’s bestaan uit: mezelf dingen wijsmaken, bingewatchen, sportief proberen zijn en het maken van veel, heel veel lijstjes.

Schrijven is mijn passie.
Luisteren kan ik goed,
maar vertellen nog beter.

Ik ben een dagdromer en een nachtdenker, eet liever een dessert dan een voorgerecht en regelmatig mijn dansbenen schaamteloos losgooien- iets met stijve harken en geen gevoel ritme -is voor mij één van de grote deugden in het leven.

Helaas heb ik de slechte gewoonte om vaak ergens te laat aan te komen, waardoor vrienden tegenwoordig standaard een half uurtje vroeger met mij afspreken. Maar aangezien ik dat ondertussen dus doorheb, werkt die tactiek ook niet meer.

Vol goede bedoelingen, advies dat ik soms beter zelf ook zou opvolgen en optimistische doelen, probeer ik iedere dag mijn leven te beteren.
Het doel? Proberen de best mogelijke versie van mezelf te zijn, voor mezelf én anderen.

Natuurlijk lukt dat belange na niet altijd. Het key-woordje is dan ook PROBEREN. En dat gaat natuurlijk gepaard met vallen, struikelen en onderuit schuiven. Maar nog meer met opstaan.

Ik heb een tattoo met de quote: “Je veux vivre dans mes rêves”, wat voor mij vrij vertaald naar: “ik wil mijn dromen leven”.

Verhuizen naar het zuiden van Frankrijk is misschien wel mijn grootste droom, samen met het schrijven van een boek.

Maar bovenal droom ik van een leven vol liefde, plezier, dankbaarheid en spontaniteit. Een leven waarin onvoorspelbaarheid, authenticiteit en verwondering worden omarmt.

Deze blog schrijf ik puur voor mijn plezier en, hopelijk, ook het jouwe! – en misschien ook wel om mezelf er op tijd aan te herinneren het leven niet altijd te serieus te nemen, om te helpen relativeren.

Ik ben een curieus persoontje en het leven van anderen vind ik misschien net iets té interessant. Maar jij ook, deugniet! Anders zou je niet over mij aan het lezen zijn. En dat is helemaal oké, dan zit je hier ineens goed!

Welkom!

Alles wat je hier leest zijn waargebeurde verhalen, ervaringen, struggles en gebeurtenissen – of toch mijn versie van de feiten. Niet dat ik zo’n bijzonder of speciaal leven heb. Gewoon eentje met ups en downs, de slappe lach, traantjes en al eens een vuil detail.

Bedankt dat je de tijd nam om mij beter te leren kennen. Ik voel me geflatteerd!

Liefs,
Gussie

Curieus geworden?

Neem gerust een kijkje tussen mijn blogposts en ontdek wat er zich in mijn leven afspeelt momenteel.

%d bloggers liken dit: