Aangenaam kennismaken

Mijn naam is Gussie.
Samen met de twee liefdes van mijn leven woon ik in de prachtige Kempen. Samen beleven we heel normale dagen, vieren we mijlpalen en zoeken we naar dingen die niet op hun plek liggen.

Ik word gelukkig van: chocolade, mijn veel te koppige husky, kamperen, slapen, water, lijstjes, carnaval en
(soms) mezelf.

Ik ben een dagdromer en een nachtdenker, eet liever een dessert dan een voorgerecht en kom altijd te laat, sorry.
Unpopular opinion: Sneeuw is tof!
do you wanna build a snowman? iemand?

Vol goede bedoelingen, optimisme en enthousiasme probeer ik het leven te beleven.

Natuurlijk lukt dat belange na niet altijd. Het key-woordje hier is dan ook PROBEREN. En dat gaat natuurlijk gepaard met vallen, struikelen en onderuit schuiven. Maar nog meer met opstaan.

Ik heb een tattoo met de quote: “Je veux vivre dans mes rêves”, wat voor mij vrij vertaald naar: “ik wil mijn dromen leven”.

Verhuizen naar het zuiden van Frankrijk is misschien wel mijn grootste droom, samen met het schrijven van een boek.

Maar bovenal droom ik van een leven vol liefde, plezier, dankbaarheid en spontaniteit. Een leven waarin onvoorspelbaarheid, authenticiteit en verwondering worden omarmt.

Deze blog schrijf ik puur voor mijn plezier en, hopelijk, ook het jouwe. En misschien ook wel om mezelf er op tijd aan te herinneren het leven niet altijd te serieus te nemen, te blijven relativeren.

Ik ben een curieuzeneus en het leven van anderen vind ik misschien net iets té interessant. Maar jij ook, deugniet! Anders zou je niet over mij aan het lezen zijn. En dat is helemaal oké, dan zit je hier ineens goed!

Welkom!

Alles wat je hier leest zijn waargebeurde verhalen, ervaringen, struggles en gebeurtenissen – of toch mijn versie van het verhaal. Niet dat ik zo’n bijzonder of speciaal leven heb. Gewoon eentje met ups en downs, de slappe lach, traantjes en al eens een vuil detail.

Bedankt dat je de tijd nam om mij beter te leren kennen. Ik voel me geflatteerd!

Liefs,
Gussie

Curieus geworden?

Neem gerust een kijkje tussen mijn blogposts en ontdek wat er zich in mijn leven afspeelt momenteel.

%d bloggers liken dit: