My Precious

Ongeluk zit in een klein hoekje. Dus geluk zit in de rest van de wereld”
– Loesje

‘Pfff’ zucht ik diep terwijl ik in de schrale snoepkast staar. Zowel de bodem van de kast als de achterkant is zichtbaar. Een grote zak paprikachips ligt er eenzaam bij. Geen goed teken als je het mij vraagt. Zeker niet deze tijd van de maand, if you know what I mean.

Hoopvol kijk ik in de koelkast, misschien is daar nog een lekker stukje chocolade te vinden.

‘Pfff’ zucht ik opnieuw. Niks. De muizen vallen hier dood in de kast!

Teleurgesteld en onbevredigd strompel ik terug naar mijn warm en cozy plekje onder mijn dekentje in de zetel, druk op ‘play’ en binge ‘Jane the virgin’ verder op netflix.

De hilarische serie heeft me helemaal in haar ban en ik zit net in een verwarrende, maar romantische scène tussen Jane en Rafael wanneer ineens de bel gaat.

DING DONG

Pfff, wat nu weer! Kan een mens niet meer rustig in de zetel afzien en een serie kijken zonder gestoord te worden? bitch ik onderweg naar de voordeur. Ik doe er expres lang over om er te geraken.

Maar wanneer ik eenmaal de deur open doe, blijken er twee Engeltjes te staan: “Goedenavond mevrouw, wij zijn op ruiltocht. Heeft u misschien iets om met ons te ruilen?”

In hun handen houden ze twee chacha’s.

ZE HEBBEN CHOCOLADE BIJ!

“Momentje…” ik spurt naar de keuken om dan razendsnel terug te komen met de eenzame zak paprikachips: “Wat denken jullie hiervan, goede deal?”

“Wow, zeker! Dank u wel, mevrouw!” Gelukkig huppelen de twee Engeltjes terug de straat op.

En ik kruip terug onder mijn dekentje met de chacha’s in mijn hand “We wants it, we needs it. Must have the precious!” zeg ik tegen niemand in het bijzonder.

X,
Gussie

over mij

Hoi, ik ben Gussie, genietend van de fleur van mijn leven en inwoner van de prachtige Kempen. Al 6 jaar ben ik samen met de liefde van mijn leven en nagel aan mijn doodskist. Ik hou van mijn koppige husky en mijn favoriete kleur is blauw. Ik ben een curieuzeneus die alles wil weten en vol zit met verwondering over het leven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: