Leuven, de mysterieuze stad (deel 2)

I need a break from reality”

Ieder jaar gaan mijn vriend en ik op ‘love escape’. Dan doen we lekker decadent. We boeken een suite met bubbelbad op de kamer en bestellen roomservice. Het weekend besteden we puur aan elkaar.
Je kan je zelf wel voorstellen wat ons voornaamste tijdverdrijf is.

Dit jaar had ik Leuven uitgekozen als place to go. Ik boekte een prachtige kamer in het Martins klooster. Een absolute aanrader als je een romantisch weekendje weg wil gaan! Het hotel is gemaakt in een voormalig klooster en de kamers zijn er gewoonweg geweldig. Er is zelfs een open haard!

Vastbesloten om deze keer meer van deze stad te kunnen ontdekken, vroeg ik een collega, die woont en werkt in Leuven, om raad. Leuven beleven als een local leek me namelijk de ideale manier: de secret spots, de do’s en vooral de don’ts, ik wilde het allemaal weten en voorbereiden.

En ze stuurde geweldige tips door, daar heeft het niet aan gelegen…

Maar eenmaal we waren aangekomen op onze prachtige kamer, zijn we er niet meer buiten geweest. De sfeer die er hing was magisch. We hulden ons in ons romantisch coconnetje, vastbesloten om de buitenwereld te laten voor wat het was.

We genoten van elkaars gezelschap, hadden diepe gesprekken in het bubbelbad onder het genot van een glaasje wijn, speelden schaak en deden vooral heel veel ondeugende dingen.

Onder het motto: ‘verandering van spijs doet eten’ had ik als verrassing voor mijn vriend een nieuw lingeriesetje gekocht en een striptease/lapdance ingestudeerd.
Dank u, You tube!

Ik dook de badkamer in om het setje aan te trekken. Gelukkig was ik zo slim geweest om de jaretellen op voorhand vast te maken, want Jezus, dat is een merde! Het kan natuurlijk ook aan mij liggen, maar ik krijg die dingen dus nooit fatsoenlijk aan.

Door mijn bluetooth box speelde ik ‘Earned it’ af van ‘the weeknd’ (I know! Ideale lapdance schijf) en kwam sensueel en zenuwachtig de kamer binnen gewandeld.

De blik op het gezicht van mijn vriend was goud waard.

Razendsnel deed hij al zijn kleren uit, zo snel heb ik een mens nog nooit zien bewegen, en ging klaarliggen à la draw-me-like-one-of-your-french-girls op de sofa die er stond.

Dat was niet wat ik verwacht had en ik schoot mega hard in de lach, maar kreeg van hem alleen een gelukzalige glimlach terug en een blik die me niet meer los liet. Zijn ogen vol vuur bleven op mij gericht.

Dus vol wijn, goede moed en aangemoedigd door zijn reactie en intense blik begon ik aan mijn routine. Ik liet de stripper in me los. Het voelde eerst wat onwennig aan, zeker omdat hij daar al voor me lag in zijn nakie.

In mijn hoofd had ik me voorgesteld dat hij kleren aan zou hebben en om heel eerlijk te zijn, dit was enorm afleidend! Op een goede manier hé.

Ik draaide met mijn heupen, zwierde met mijn haren en liet stukje per stukje langzaam aan de lingerie van me afglijden.

Het had niet beter kunnen gaan! Ik voelde me ongelooflijk sexy.

Tot ik op een gegeven moment in de routine elegant voor hem op mijn hurken ga zitten en met mijn handen uitdagend over zijn bovenbenen wrijf.
Ik verschiet omdat er een koordje van de jarretel losspringt en verlies mijn evenwicht. Met een dramatische zwaai gooi ik mijn armen in de lucht en val achteruit met een lompe plof op de grond.

Halfnaakt, met mijn benen open, lig ik voor hem op de grond. Alsof hij op dit moment gewacht heeft, springt hij als een behendige, bronstige tijger van de sofa en maakt me tot zijn prooi.

Lang verhaal kort: die routine heb ik niet afgemaakt, de rest van de lingerie was snel uit, veel kleren heb ik niet gedragen dat weekend en ik heb wéér niets van Leuven gezien.

Maar in dat klooster, ik zweer het je, heb ik enkele keren God gezien.

X,
Nienke

over mij

Hoi, ik ben Nienke, genietend van de fleur van mijn leven en inwoner van de prachtige Kempen. Al 6 jaar ben ik samen met de liefde van mijn leven en nagel aan mijn doodskist. Ik hou van mijn koppige husky en mijn favoriete kleur is blauw. Ik ben een curieuzeneus die alles wil weten en mijn leven zit vol plottwists die zelfs ik niet zie aankomen.

En ik denk dan vaak ‘ik kan nu toch niet de enige zijn?’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: